Ulusal Biyoteknoloji öğrenci zirvesi

Ulusal Biyoteknoloji öğrenci zirvesi

Ulusal Biyoteknoloji öğrenci zirvesi

Başkent Üniversitesi, kuruluşunun 25. yılı etkinlikleri kapsamında da; her zaman olduğu gibi bilimsel çalışmalara ev sahipliği yapmaya devam ediyor... Başkent Üniversitesi ile Biyoteknoloji Derneği işbirliğiyle düzenlenen 3. Ulusal Biyoteknoloji Öğrenci Zirvesi'ne çok sayıda üniversiteden akademisyen ve öğrenci katıldı.

Başkent Üniversitesi, 3. Ulusal Biyoteknoloji Öğrenci Zirvesine ev sahipliği yaptı.

Başkent Üniversitesi ile Biyoteknoloji Derneği işbirliğiyle düzenlenen zirve, Konya Gıda ve Tarım Üniversitesi, Hacettepe Üniversitesi, Ankara Üniversitesi ve Kastamonu Üniversitesi'nden çok sayıda akademisyen ve öğrenciyi bir araya getirdi.

Programın açış konuşmasını Başkent Üniversitesi Moleküler Biyoloji ve Genetik Bölüm Başkanı Doç. Dr. Özlem Darcansoy İşeri yaptı.

Daha sonra kürsüye çıkan Başkent Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Recep Tayfun da bu gibi etkinliklerin önemini vurgulhadı.

Biyoteknoloji Derneği Başkanı Prof. Dr. Hüseyin Avni Öktem ile Konya Gıda ve Tarım Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Cumhur Çökmüş de biyoteknoloji alanındaki gelişmeleri öğrencilerle paylaştı, etkinlik için Başkent Üniversitesi'ne teşekkür etti.

3. Ulusal Biyoteknoloji Öğrenci Zirvesi diğer sunumlarla devam etti.

Haber Kaynağı : http://www.kanalb.com.tr/haber.php?HaberNo=116872